Kamado

Met een Kamado in je tuin het voorjaar in

Oooh echt hoor, het voorjaar komt er weer aan. De bollen komen in bloei, de lichtgroene blaadjes komen weer aan de bomen. Het zonnetje schijnt en binnen zitten lijkt z’n langste tijd weer gehad te hebben. Heerlijk toch! En als je dan eenmaal buiten zit, wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Met een Kamado in de tuin verhuis je de keuken van binnen naar buiten. Geen gesloof meer achter het fornuis, nee, heel relaxed je vlees braden op de Kamado. Nu wil je natuurlijk niet alle dagen barbecueën, maar op de Kamado maak je ook heel gemakkelijk andere gerechten klaar.

Met een Kamado écht koken

Bij het woord Kamado denk je natuurlijk aan barbecueën. Dat is logisch. Maar dankzij de verschillende accessoires wordt ook “gewoon” koken mogelijk. Wat denk je van een heerlijk stoofpotje? Met de gietijzeren pannen die speciaal voor de Kamado ontwikkeld zijn, kun je je hierop heerlijk uitleven. Ook pannenkoeken bakken en het roken van vis en vlees is op deze ontzettend veelzijdige barbecue gewoon mogelijk. En dankzij de goed doorontwikkelde materialen nog eenvoudig ook.

Speciaal houtskool voor de Kamado

Voor deze bijzondere barbecue heb je geen speciaal houtskool nodig. Maar het is natuurlijk wel eens leuk om af te wisselen. Op de site zie je verschillende soorten houtskool staan. Allemaal met een eigen smaak. Op die manier kun je heel eenvoudig eens een andere smaak geven aan je vlees, vis en groenten. Je hebt zelfs speciale houtsnippers voor het roken van je vlees en vooral je vis. Probeer eens een andere smaak uit. Je gasten zullen versteld staan van jouw kookkunsten. In het speciale receptenboek dat je kunt vinden op de site, staan verschillende tips en tricks. Hier kun je vast mee uit de voeten.

Een Kamado maakt het leven mooier

Dat is nogal een uitspraak hé? Maar het is echt waar. Door het schitterende ontwerp is de Kamado een sieraad voor iedere tuin. Of je nu kiest voor een klein formaat of de grootste barbecue, dat maakt niet uit. De Kamado maakt het leven ook mooier doordat je zeker bent van een constante temperatuur. De pot is zo stevig, dat de wind er geen vat op heeft. Je kolen blijven daardoor langer heet en op dezelfde temperatuur. Je kunt er dus van op aan dat je met deze barbecue perfecte gerechten kunt afleveren. En daar worden de mensen blij van. En blije mensen maken het leven mooier.